10.3.10

✭ testing testing ✭


Jag har ju provat hudvårdsprodukter från Jan Marini i ett tag nu, men tyvärr måste jag säga att jag är lite besviken. Dels tycker jag inte att dom är värda sitt pris (250-400 sek per burk/tub) och jag kan inte se så mycket resultat som utlovat.

Men nu har jag fått en ny hudvårdsserie att prova från L'oreal, "Youth Code". Den utlovar synligt reducerade rynkor, mer strålande hy och att den är återfuktande och att hyn känns mer utslätad. Det ska bli spännande att prova för att sen kunna jämföra resultatet med den ganska mycket dyrare (och svårtillgänglig att köpa) Jan Mariniserien.

6 kommentarer:

Nina sa...

Bara fått sådär? Lucky you. Synd att du var besviken på Marni, jag som var sugen på att testa deras produkter... Hm får leta vidare helt enkelt.

Du får gärna recensera de nya produkterna :)

Ha en finfin onsdag!

Anonym sa...

Gulliga Prallan nu får du sluta upp med att alltid vara sjuk!!! Du bad om tips och nu ska du få ett som VERKLIGEN hjälper. Det finns massa klinisk forskning som visar att det höjer immunförsvaret med 55% hos vuxna. Nu skuttar du genast till apoteket och köper Sempers magdroppar. Skaka flaskan ordentligt, hall lite vatten i ett glas och droppa 5 drp i glaset och drick, gärna det första du gör på morgonen. Känner du att förkylningsvirus börjar inta din kropp så gör du samma sak på kvllen oxå. Glöm inte att skaka flaskan. Kram och lycka till!!! Görel

Lollo sa...

Hur får du alla produkter?? jag vill oxå testa... :)

Åsa sa...

Spännande! Säg till om de funkar!

Du har en award att hämta i min blogg ;)
Kram!
//Rynkan!

Prinsessan sa...

Nina: Jag är med i buzzador, därför får jag hem en massa produkter! Jag kan anmäla dig om du vill (behöver bara din mailadress)!

Görel: Jag ska genast gå till apoteket och handla, börjar bli lite desperat nu. Ska göra en hälsokontroll, förhoppningsvis kanske den visar något! TACK!

Lollo: Som jag skrev till Nina är jag med i buzzador, vill du att jag ska anmäla dig? När ska vi ses??

Åsa: Klart jag gör! Gulle dig!!

Prinsessan sa...

Nina: Faktum är att jag är ganska glad att dom inte funkade, dom är svindyra, jag skulle använda (för bästa resultat) 2 olika cremer på morgonen (skulle smörjas in med 10-15 min mellanrum..Det har man ju tid med när man börjar 05:15)2 olika cremer på kvällen och sen använda en rengöringsmjölk som dock inte tar bort smink, då behöver man en annan rengöringscreme... Dyrt, tidskrävande och dom finns typ bara att köpa på ett ställe!