29.5.12

| adoption |

 

I fredags var vi på vårt första möte.
Det var mer som ett informationsmöte där vi fick veta hur vi ska göra för att komma vidare och nästa steg är adoptionsutbildning. Det känns superbra, men samtidigt lite nedslående då vi är på gränsen till att vara för gamla för att adoptera ett/två mindre barn.
Det enda jag vet är att den 25 maj påbörjade vi vår längsta & mest spännande resa någonsin.

15 kommentarer:

Anonym sa...

Älsklingar,
Det kommer att gå jättebra och Ni kommer bli världens bästa föräldrar. Konstigt att det ska ta så lång tid då det är så många barn ute i världen som behöver föräldrar som Ni. Lill-Kim

Miss Marie sa...

Jag känner ett par som just nu håller på och adopterar ett barn från Ungern. Det har varit mycket upp och ned för dom, så lyckan är nu total när de äntligen har fått åka ned och hälsa på och hämta hem sin son! Hoppas er historia slutar lika lyckligt, det finns så många barn därute som behöver fina föräldrar som ni.

Karin sa...

Hon kanske väger så pass lite att det inte känns nåt att bära klackar? Haha, inte vet jag men snygg är hon ;) Mer klackar åt folket säger jag!

Maria sa...

Åh, va spännande! Ni kommer bli dom bästa föräldrarna någonsin!

Sofia sa...

Oj vad spännande! Önskar er all lycka på resan!

Jenny sa...

Orättvist att det finns så mycket restriktioner på föräldrar som adopterar. De flesta som gör det ÄR ju lite äldre av naturliga orsaker... Är jätteglad för er skull, ska bli spännande att följa er resa om ni väljer att dela med er med den här. Oavsett sänder jag er lycka till-kramar!

Sofia G S sa...

Åh vad spännande Prallan!
Vad glad jag är för er skull.

Kram Soffan

Sandra sa...

Vad härligt Caroline! Är så roligt att få vara med på ett litet hörn av er resa och kunna peppa lite! Ni kommer bli världens finaste föräldrar. Var så säkra på det. Och det där med åldern, skit i det. Kärlek, mod och styrka sitter inte i siffror utan i hjärtegropen. Och där har ni allt.
Kram så länge!

Nina sa...

Ska bli otroligt spännande att följa er resa & ni kommer bli de grymmaste föräldrarna!
stor kram

Anonym sa...

Lycka till! Lyllo den lilla människa som kommer att bli ert barn.

KRAM

Karin sa...

Hihi visst är den! :)

Kalaslotta i USA sa...

Håller med anonym ovan, lyllo den lilla skatten som kommer till er!

Kramen!

Mia sa...

Alltså, jag förstår att reglerna är hårda. Det är ju viktigt att inte någon pedofil får adoptera osv men ibland blir byråkratin bara för mycket. Ålder, spelar det verkligen någon roll? Om man ställer det i kontrast till att barnet lever isolerat, undernärt, oälskat på ett barnhem i någon regim? Nej, jag förstår verkligen inte.

Hanna sa...

Så spännande. Jag skall hålla alla tummar och tår för att processen blir så kort och smärtfri som möjligt och att ni inom snar framtid kommer bli fantastiska föräldrar åt ett mycket lyckligt barn :)

lilla.u sa...

Åh tack för att vi får vara med på er resa!