10.4.12

| påsk |

Vilken härlig påskhelg vi har haft! I vanliga fall brukar vi vara på vårt landställe men i år stannade vi kvar i stan istället. Jag har blivit utbjuden på lunch av min fina man, ätit påskmiddag hos mamma, varit på bio och ätit sjukt god mat.

Som sagt så i torsdags drog Christian ut mig på lunch (det behövdes verkligen, låg sjuk hela förra veckan, så det var på tiden att jag kom ut & luftades), vi var på Riche, åt god mat, drack vin och tittade på en massa kändisar & snygga människor.

 På påskafton var vi hos mamma på påskmiddag. Vi var ca 16 personer, både familj, släkt och fina vänner. Vi åt räksmörgåsar till förrätt & lamm med hasselbackspotatis, gele, brysselkål och sås till varmrätt. Till efterrätt åt vi mintschokladtårta med polkaströssel (som jag bakade, det ni!). Gillar ni mintchoklad så är detta en tårta ni måste prova. Kom bara ihåg att inte låta den gå för länge i ugnen, den ska vara kladdig i mitten... Supersmarrig!
Som vanligt hade vi det supertrevligt med en massa skratt (vi skrattade så vi grät mer än en gång kan jag lova).

 I söndags var vi & åt sjukt bra kinamat på Ho's, jag tror nog att det är en av dom bästa kinesrestaurangerna i stan. Efter middagen  var vi på bio och såg "Hunger Games" och den var jättebra. Jag har läst alla böckerna och för en gångs skull så blev det en riktigt bra film. Se den!

Vad har ni gjort i påsk?

7 kommentarer:

Sandra sa...

Mums vilken fin påsk! Mintchokladtårta lät inte helt dumt.... Och grattis till skovinsten hos Minna ! Wow!
Vi har varit på landet. Ätit och tagit det lugnt. Laddat batterier och ätit lite för mycket godis. Hej vardag! =)
Stor kram til dig

Nina sa...

Lät som en helt fantastisk påsk! :) och tack för bio-tipset, precis fått 2 biobiljetter, kanske skulle ta gå se den!

Såg att du hade vunnit ballerinas hos Minna. Skoj & Grattis.
Kram.

Prinsessan sa...

@Sandra: Ja, ibland har man tur :)
Prova mintshokladtårtan, den var grym (se bara till att inte ha inne den för länge, den ska vara riktigt krämig i mitten..)

@Nina: Tack, jag blev så glad! Se Hungerspelen, tror man gillar den även om man inte läst böckerna!

Kram till er båda fina tjejer!

Mia sa...

Jag håller med dig, för en gång skull levde filmen upp till boken. Så himla tråkigt att Lionsgate stressar produktionen på uppföljaren så regissören Gary Ross dragit sig ur för han menar att det inte går att göra en välgjord film på så kort tid.

Anonym sa...

Tack för en superfin påsk systra mi.

love, S

Jenny sa...

Gud vilken bra påsk du verkar ha haft! Jag har varket läst eller sett Hunger Games. Just nu är det bara Game of Thrones som gäller för mig! ;) Kram

Prinsessan sa...

@mia: Usch vad tråkigt att dom stressar, fasen att alltid pengar ska styra allt..