9.12.11

| vilken överraskning |

Som ni kanske har förstått så har jag (vi) haft en extremt jobbig höst, då jag i mitten av september kraschade fullkomligt! 
6 år av försök att få barn tog fullständigt ut sin rätt och jag blev sjukskriven i 10 veckor. Den här tiden önskar jag ingen och jag är tacksam för den professionella hjälp som jag faktiskt fick väldigt snabbt, utan den vet jag inte var jag varit idag.
Nu är jag på bättringsvägen och har t o m börjat jobba så smått, vilket känns väldigt bra (dom flesta dagar i alla fall).

Och så kommer jag in här och läser era fina, värmande och stärkande ord, bland annat från er som jag inte ens "känner", mer än i bloggvärlden i alla fall. Ni anar inte hur rörd jag blev när jag läste era kommentarer!

Den här tiden har varit jobbig på många sätt och utan att överdriva eller gå in på detaljer så stämmer ju talesättet att det är i svåra tider man får veta vem ens riktiga vänner är.
Vänner man kanske tog för givet som helst plötsligt var som bortblåsta och dom bekanta man bara bytt ett par ord med som helt plötsligt bara fanns där hela tiden.


Så tack till er alla som har funnits för mig, både genom sms, mail, fina kort, blommor, armband, långa samtal, kommentarer här, skivor osv.

Tack alla fina, jag är så lyckligt lottad att listan kan göras lång.

18 kommentarer:

Sandra sa...

Jag har förstått att det har varit något som varit riktigt jobbigt. Vad skönt att du fått bra hjälp, det är a och o i sådana situationer, tillsammans med kärlek och värme från familj och vänner. All kärlek till dig.

frökenchili sa...

Tack för kommentaren i min blogg! Vad kul att du gillar den och att du också skriver och vilka fina bilder du tar =)) Skönt att höra att du mår bättre nu! Önskar er en trevlig helg! Kram /Linda

Nicky sa...

Roligt att du är tillbaka och skönt att du mår bättre :) Lycka till, hoppas att allt löser sig! Skickar dig massor av styrkekramar! :)

Sara sa...

Svârt att skriva nâgot som känns vettigt... Svârt att hitta ord. Skönt att du känner dig starkare.
Jag hoppas att du fâr en underbar jul, med mycket ljus och värme!

Prinsessan sa...

Bara så ni vet, ni får mig att gråta varje gång jag tittar in här.. Ni skriver så fint, varmt, klokt och jag blir alldeles rörd! TACK!

Anonym sa...

Åh va glad jag blir att se dig tillbaka! Skickar massvis med styrkekramar och hoppas och vet att allt kommer att lösa sig till det allra bästa. All lycka till er!

Karolina sa...

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3

Olivia V sa...

Heeej :) Vad härligt att höra att du mår bättre! Ville bara säga att du är en sådan stark och härlig människa. Så gott som Christian pratade om dig varje dag har jag aldrig hört något prata om en person. ni är så fina tillsammans!

Hoppas allt går bra med nya huset!
Massa kramar till dig och Christian.

/Den "stora" olivia :)

Sofia G S sa...

Jag har saknat dig här Prallan!
Tänker på er ofta.
En jätte stor kram till er båda. Hoppas vi ses snart.

Åsa sa...

Finaste du!
Härligt att du bloggar så smått igen.
Du är så fantastisk som kämpar på!
Vi finns här för dig.
Största kramarna.

Anonym sa...

Finaste Prallan, älskar dig för alltid! Pussar S

Anonym sa...

Åh va glad jag blev när du skrivit något igen. Började gråta så klart men det är bara för att du är så underbar ;o) Puss finaste vän! /M

Mikaela de Ville sa...

Fyfyfy. Jag vet ju litegrann hur det känns. Även om vår kamp inte varit lika lång.
Skönt att höra att det har vänt och att det är på väg mot det bättre. Jag fattar faktiskt inte hur du pallat tidigare. Sex år. Jag känner med er.
Varma kramar och en förhoppning om en härlig julhelg!

Mikaela de Ville sa...

Förresten. "Nya huset" läser jag i en kommentar ovan. Berätta!!!

Anonym sa...

Hej lilla gumman!
Jag har kollat då och då efter att du skulle börja blogga igen. Följer dig (er) på FB.Jag ska inte jämföra, inte skriva personliga kommentarer, men jag har ju ännu inga egna barnbarn......
Jag kan bara önska att varje dag för er blir en ny dag av lycka. Att ni kan hitta glädjen i det lilla.Jag tror ni är bra på det. Gratta din älskade på 40-årsdagen från
Lena B.
Kram till er båda

hellen sa...

hej! vi känner inte varandra men för flera år sen läste jag din gamla blogg tills du slutade skriva den. hamnade här för en tid sedan via en länk från en blogg jag läser. kändes som en lustig slump att förstå att det var samma tjej som jag läst för så länge sen. nu förstår jag att din och min situation påminner lite om varandra. vi har också försökt i många år. önskar dig verkligen allt gott. personligen tror jag att 2012 blir ett riktigt toppenår!

Mia sa...

Fina du, vad modig du är som skriver detta! Och jag är ganska säker på att du hjälper många därute just nu, kanske känner en annan tjej någonstans därute lite mindre ensam nu tack vare dig.

Du finns i mina tankar och jag hoppas hoppas att ni får det ni drömmer om en dag.
Stor kram

Prinsessan sa...

@Sandra: Tack för din värmande kommentar <3
@Fröken Chili: Ja, superroligt att hitta din blogg, tittar in titt som tätt!
@Nicky: Tack & Kram
@Sara: Tack och kram till dig med!
@Karolina: lill-nuffi <3 <3
@Olivia V: Tack söta vad fint su skriver, hoppas du har det bra på ditt nya jobb! C hälsar!
@Sofia G: Gulle, detsamma, var alldeles för länge sen!
@Åsa: Du är så fin, tack för allt!
@S & M: love u
@Mikaela: Jag vet att du vet och ibland är det skönt att veta att man inte är ensam. Nya huset..letar vi fortfarande efter..KRAM
@Lena: tack för din uppmuntrande ord, dom värmer!
@Hellen: Så himla häftigt att du har hittat hit! Det måste vara den jag skrev för en 6-7 år sedan, vilket minne du har! Och vad världen är liten! Jag blir ledsen när jag hör att du gått/går genom samma sak som jag, det önskar jag ingen! Om du har någon egen blogg kan du väl länka el kommentera här igen?
@Mia: Du är lika modig du, som skriver om vissa saker som har varit med om! Tack!